Városi

összecsukható kerékpár

BYB 

Vidd magaddal a bringád

BYB összecsukható városi kerékpár

Kompakt méret, kis helyen is elfér.

A BYB városi összecsukható kerékpár nem a szokványos, hanem egy teljesen új technológia az kerékpár összehajtására. 30%-al kisebb, mint egy átlagos 20 colos folding bicikli. Olyan kompakt, hogy elfér elférjen egy csomag tárolóban, szekrényben, vagy bármilyen keskeny kis helyen.

Új módszer az
összehajtásra.

Könnyen gurítható.

Érezted már úgy, összecsukható kerékpároddal, hogy szükséged lenne még egy kézre, mikor viszed valahova? A BYB a csomagtartójához rögzített kis kerekek segítségével, egy kézzel is könnyen gurítható, mint egy bőrönd.

"Sokat segít a kissé hosszabb Andros stucni, a tökéletes súlypont, tengelytáv, geometria, súlyeloszlás, azaz a BYB esetében tényleg minden klappol. Öröm vele bicajozni!"

- Bikemag.hu

Elérhető színek.

Matte Silver

BYB S11

BYB összecsukható városi kerékpár

Bronze

BYB P8

BYB összecsukható városi kerékpár

Champagne

BYB P8

BYB összecsukható városi kerékpár

Silver Blue

BYB P8

BYB összecsukható városi kerékpár

Jobb kerékpáros élmény.

Nem számít milyen kicsire, vagy milyen gyorsan csukható össze egy kerékpár, a lényeg, hogy olyannak kell lennie, amivel szívesen tekersz. A BYB a megfelelő teljesítményt nyújtja kiemelkedő merevségével, a nagyobb, 20 colos kerekeivel és minőségi alkatrészeivel.

Kipattint, Lefed, Gurít.

A legtöbb összecsukható kerékpár zsák túl bonyolult, vagy túl sok időt vesz igénybe a használatuk ahhoz, hogy többször is elővegyük egy nap. A BYB nem csak könnyen összecsukható és gurítható, de extra könnyen zsákba rakható a PopCover segítségével.

TN-byb-g1-shortenyourcommute12

Kombináld a közelekedési eszközöket.

A BYB városi összecsukható kerékpár a közlekedési eszközök kombináláshoz született. A biciklizést kiegészítheted, vonattal, metróval, vagy bármilyen tömegközlekedési eszközzel, de akár egy taxival is hazafelé, ha eleredt az eső.

TN-byb-g1-shortenyourcommute21

Vidd magaddal a cuccaid.

A mindennapi közlekedésre tervezett kerékpárnak képesnek kell lennie arra is, hogy a csomagjaidat is magaddal vihesd rajta, legyen az váltóruha, edzős táska, vagy laptop táska. Használj táskákat, kosarakat, melyeket egyszerűen rögzíthetsz az Ortlieb, vagy KlickFix rendszerekkel.

Lopás elleni védelem.

Mikor az utcán lakatolod le biciklid, 5 percenként nézel ki az ablakon aggódva, hogy vajon megvan-e még? A BYB olyan kicsire csukódik, hogy könnyedén beviheted magaddal mindenhová és biztonságban tudhatod, magad mellett.

Használjátok többen.

A legjobb dolgokat az életben meg kell osztani. Ebbe bele tartozik a kerékpárod is. A BYB-nek alacsony a váz átlépési pontja és pár másodperc alatt, szerszám nélkül testre szabható 147-195 cm magasságúaknak. Így mindenki használhatja a családban ugyanazt a biciklit.

BYB összecsukható városi kerékpár egy vázmérettel

Könnyű tárolás.

A kis lakások sokszor nem alkalmasak a városi kerékpárok tárolására. Jó hír! A kompakt BYB nagyon kis helyen elfér, pl. az ajtó mögött, az asztal alatt, a szekrényben. Sőt, a BYB tökéletesen passzol a sztenderd szekrény méretbe, szóval ha van olyanod, könnyen elrejtheted benne.

Felszállásra készen.

Vágytál már rá, hogy bárcsak a saját kerékpárodon tekerhetnél, nyaralás alatt? A BYB-t 60 másodperc alatt bőröndbe csomagolhatod és utazhatsz vele. Sokkal egyszerűbbé teszi a repülést, mivel szétszerelés nélkül belerakhatod a hozzá tervezett AirPorter Slim bőröndbe.

Miért a BYB?

BYB összecsukható városi kerékpár összehajtva

TriFold Technológia

A TriFold technológia egy szabadalmaztatott, új módszer a kerékpár összehajtására, miközben a teljesítmény kiemelkedő marad.

BYB összecsukható városi kerékpár váz kapcsolódás

TFL Kapcsolódás

Az organikusan hajlított, merevségre optimalizált formával a TFL kapcsolódásunk az eddigi legfejlettebb, mely számos kritikus, új technológiát tartalmaz.

BYB összecsukható városi kerékpár kormányszár

Physis RF

A váz mellett, az új Physis RF 3D marású kormány szárunk a legfontosabb eleme a BYB merev és reszponzív teljesítményének.

BYB összecsukható városi kerékpár állítható kormány magasság

Andros Stucni

Az Andros a szerszám nélkül állítható kormány stucnink, amivel beállíthatod a kormány magasságát.

BYB összecsukható városi kerékpár csomgtartó

Metro Transit Csomagtartó

Gurítsd a BYB-t, mint egy bőröndöt. Könnyedén manőverezhető az irodában, vagy az állomáson. Segítségével függőlegesen is tárolhatod a BYB-t.

BYB összecsukható városi kerékpár kerék kapcsolódás

Anchor Bolt

Biztosan tartja egyben az összecsukott BYB kerékpárt, amikor gurítod, vagy megemeled. Egy kar megnyomásával pedig elenged és könnyedén kinyitható a bicikli.

BYB összecsukható városi kerékpár dupla vázcső

DoubleDeck Váz

A BYB fontos technológiákat örökölt a GSD modellünktől, mint a DoubleDeck váz dizájn és a vaskos, trapéz alakú vázcső, melyek extra merevséget és tartósságot nyújtanak.

BYB összecsukható városi kerékpár első csomagtartó rögzítő pontok

Combo Csatlakozás

Ugyanez a robosztus csatlakozás található meg a GSD cargo kerékpárunkon. A Combo csatlakozás több lehetőséget kínál, hogy különböző csomagtartókat, táskákat és kosarakat rögzíthess a BYB kerékpárodhoz és még több csomagot vihess.

TN-byb-g1-tech-KxPro-wheel

Kinetix Pro X Kerekek

Könnyű, gyors és erős. A Kinetix Pro X kerekek egyedi agyakkal és egyenesen rögzített, páros Sapim aero küllőkkel készülnek.

1. DeadBolt Dizájn

Csukd be a kallantyút és a fém záró csavar finoman a helyére pattan, rögzítve a zárat. Ha egyszer becsuktad a TFL-t, biztosan a helyén marad.

2. SpringLock Technológia

Biztosítja, hogy az egyszer helyesen beállított kallantyú, a helyén maradjon, sokszori nyitás-csukás után is.

3. 3D Felület

Amíg más összecsukható kerékpároknál egy egyszerű csövet hegesztenek egy lapra, a TFL kapcsolódásnál precíziósan megmunkált betéteket alakítottak ki a cső csatlakozásánál, ami egyenletesebb hegesztést és több anyagot engednek meg a legkritikusabb pontokon.

4. Igus® csapágyak

A csúszó csapágyak a mozgó alkatrészek között biztosítják, hogy az összehajtás mindig finom és akadálymentes legyen. Ezek a csapágyak szervizelhetőek, így pár év intenzív használat után, ha elkopnak, akkor is könnyedén cserélhetőek.

jbr02

Válassz a modellek közül.

TN-byb-s11-g1-unfold-silver

BYB S11

Shimano Ultegra, Shadow RD derailleur
1 x 11 spd
$$$

TN-byb-p8-g1-unfold-bronze

BYB P8

Shimano Acera, Shadow RD derailleur
1 x 8 spd
$$

tern_care01

10 év garancia.

Személyre szabott tippek. 

Egyedi alkatrész kedvezmények.