Tern HSD

Elektromos kerékpár

Elképesztően sokoldalú.
Meglepően kicsi.

A HSD elektromos kerékpár óriási, mégis mini: könnyű vele menni, egy vázméret testre szabható 150-195cm magassághoz, kiemelkedően kényelmes, rengeteg csomagot elbír – mindez pedig egy olyan kompakt méretben, ami rövidebb, mint egy átlagos kerékpár.

Tern HSD elektromos kerékpár

Könnyen kezelhető.

Legyen az tekerés, tárolás, vagy szállítás, a Tern HSD elektromos kerékpárt nagyon könnyű mozgatni. Rövidebb, mint egy normál kerékpár, a súlya pedig megegyezik egy átlagos elektromos kerékpáréval.

Gyerek szállítás.

Vidd a gyereket kerékpáron! A HSD elektromos kerékpár extra hosszú Atlas H csomagtartója elég helyet hagy a gyereknek, hogy élvezhesse a kilátást és ne a hátadhoz legyen szorítva. A csomagtartó 60 kg-ot bír el, szóval az érkező Utas kiegészítővel a HSD készen áll a családi tekerésre.

Lapos összecsukás.

15 másodperc és a HSD elektromos kerékpár lapos csomagra csukható össze, ami könnyen szállítható egy családi autóban, vonaton, illetve könnyen tárolható, kis helyet foglalva.

Szállításra készen.

Kis mérete ellenére a HSD egy cargo bicikli, 170 kg teherbírással és XL méretű Atlas H csomagtartóval. Elfér rajta egy heti bevásárlás, vagy akár egy komplett kemping felszerelés a hétvégére. Ráadásul még utánfutónak kialakított rögzítési pont is van rajta, hogy még több csomagot szállíthass.

Függőleges tárolás.

A HSD függőlegesen is megáll az egyszerűbb tároláshoz. Vidd fel a lifttel, tárold az irodában, kevés helyen is elfér.

Kényelmesebb tekerés.

A hosszabb tengelytávolságnak és az extra alacsony súlypontnak köszönhetően a HSD könnyebben irányítható és stabilabb, mint egy átlagos ebike. Az Easy-Step vázkialakítás, az állítható kormánnyal és nyereg pozícióval, kényelmesebb, egyenesebb háttal való tekerést tesz lehetővé magas és alacsony embereknek egyaránt. A teleszkópos villa és a ballonos gumik a rosszabb utakat is kisimítják.

Az élmény megosztható.

A legjobb dolgok az életben muszáj, hogy megoszhatóak legyenek, A HSD egy közülük. Pár másodperc alatt testre szabható 150-195 cm magasságú embereknek, azaz mindenki élvezheti a családból a gyerekektől, a nagyszülőkig. Az Easy Step vázkialakítás alacsony átlépést, így könnyű le és felszállást tesz lehetővé.

TN-hsd-happiness-andros

Automata váltás.

Az új Enviolo AUTOMATIQ rendszer az egész váltást megoldja helyetted, azaz kevesebb koncentrációval, élvezetesebb tekerést biztosít. Annyit kell csak tenned, hogy pedálozol, a rendszer automatikusan felvált, ahogy gyorsulsz és ugyanígy visszavált, amikor megállsz egy lámpánál. Állítsd be a kívánt pedál fordulatot az integrált Bosch Intuvia kijelzőn és hagyd, hogy az Enviolo tegye a többit.
*csak a HSD S+ modellen elérhető.

TN-hsd-epac-trekking

Cargo Kerékpár teherbírás

A HSD stabilitását és tartósságát a GSD modellünktől örökölte. Az EFBE Prüftechnik GmbH -Európa egyik vezető kerékpár teszt laboratóriuma – tesztelte a HSD vázát és villáját a 170 kg-os teherbíráshoz, az ő szigorú Tri-Test sztenderdjének ÉS az érkező EN Cargo Kerékpár előírásoknak megfelelően.

Miért a HSD?

Extra Kényelmes.

Elektromos kerékpár -gyerek szállítás

Easy-Step Váz Dizájn

 Az új Easy-Step váz kialakítás kényelmes, egyenes hátas ülés pozíciót nyújt magas és alacsony kerékpárosoknak egyaránt, egyszerű beállítás mellett.

TN-HSD-cockpit

Állítható Kormány

Állítható Andros kormányszár, Sweep kormánycső és ergonomikus Ergon markolatok a különlegesen kényelmes tekeréshez.

TN-HSD-S8i-G1-suntour-fork

Teleszkópos Villa

Egyedi Suntour teleszkópos villa, hogy minden úthibát kisimítson a napi útvonaladon – és hogy alkalmazkodjon a 170 kg-os terhelhetőséghez

JOBB TEHERHORDÓ.

TN-HSD-S8i-G1-atlas-h-rack

Atlas H csomagtartó

Extra hosszú és extra erős. Az Atlas H csomagtartó 60 kg terhelhetőségű, azaz elbír egy gyereket, bevásárlást, vagy sok csomagot túrázáshoz.

TN-HSD-S8i-G1-atlas-dropout

Atlas H Villasaru

Egyedi kialakítás és funkciók: Jelentősen túlméretezett, csúszó villasaru; szíjhajtás hozzáférés; szabadalmaztatott, új csomagtartó rögzítés; ráadásként pedig egy utánfutó rögzítési pont.

TN-HSD-S8i-G1-atlas-wheels

Atlas Kerekek + Schwalbe Gumik

A széles felnik és átütőtengely készen áll, hogy megbirkózzon a nagy súllyal is. Ehhez párosulnak a Schwalbe gumik, defekt védelemmel.

Elektromos kerékpár első csomagtartó

Combo Rögzítés

Méretes váz rögzítési pont elöl, több féle csomagtartó opcióval. Rögzíts egy laptop táskát a napi ingázáshoz, vagy nagyobb csomagokat, masszív csomagtartón.

BIZTONSÁGOS.

TN-HSD-seen

Láss és lássanak.

Akkumulátorról üzemelő, kijelzőről, gombnyomásra kapcsoló lámpák elöl-hátul, hogy ne kelljen foglalkozni az elemekkel, vagy a lámpák töltésével. Fényvisszaverő csíkok a gumikon és matricák a vázon az fokozott esti biztonsághoz. Az egyenes ülés pozíció pedig jobb előre látást biztosít az autók felett a forgalomban.

TN-HSD-S8i-G1-magura-discbrakes

Hidraulikus tárcsafékek.

A HSD hidraulikus tárcsafékekkel van szerelve, hogy maximális terhelés mellett is, minden időjárási körülmény között, megfelelő fékerő legyen.

TN-HSD-S8i-G1-tires

Defektálló gumik

A Schwalbe RaveGuard defekt védelme erős pajzsként funkcionál a gumit kiszúró tárgyak ellen.

TN-HSD-S8i-G1-abus-frame-lock

Abus Váz Lakat

Hozzáadott védelem, amikor beugrasz a boltba. A legjobb, hogy ugyanazzal a kulccsal zárható, mint az akkumulátor, hogy kényelmesebb legyen a használata.

ÉS MÉG SOKKAL TÖBB.

Bosch Elektromos kerékpár motor

Bosch Elektromos Középmotor.

Kiemelkedő teljesítmény és a legjobb szerviz háttér. A legújabb generációs Bosch motorok nagyon kifinomultan teszik a dolgukat.

TN-hsd-SPlus-Automatic-Hub-Interface

Enviolo Automata Váltás.

Az innovatív Enviolo AUTOMATIQ rendszer mellett, tényleg csak pedáloznod kell. Az opcionális iOS/Android applikációval egyedire is szabhatod a váltás működését. (Kizárólag a HSD S+ modellen).

TN-HSD-S8i-G1-gates-belt

Gates Szíjhajtás

Finom, halk, tiszta, tartós és karbantartás mentes, azaz több időt tölthetsz a tekeréssel és kevesebbet a lánc tisztításával. (A HSD S+ és S8i modelleken).

TN-HSD-SPlus-G1-canecreek-seatpost

Cane Creek Thudbuster ST

Kivételes kényelem. A rugós nyeregcső extra kényelmet ad a rossz minőségű utakon. (HSD S+ modellen).

Válaszd ki a legmegfelelőbb modellt.

hsdsplus-g1-unfold-shake_0

HSD S+

Bosch Performance Line
Integrated Automatic shifting
Enviolo Sport 380 hub
500 Wh battery

hsds8i-g1-unfold-red

HSD S8i

Bosch Active Line Plus
Shimano Nexus 8
400 Wh battery

hsdp9-g1-unfold-tarragon_0

HSD P9

Bosch Active Line Plus
Shimano Alivio Shadow RD
400 Wh battery

tern_care01

10 év garancia.

Személyre szabott tippek. 

Egyedi alkatrész kedvezmények.