Miért kerékpár, üzleti célra?

Milyen egyéb jármű képes nagy csomagok szállítására gazdaságosan, gyorsan, ráadásul úgy, hogy nem igényel jogosítványt, vagy különleges betanítást?

A legjobb haszongépjármű az Elektromos Kerékpár

Hatékonyabb kiszállítás

Nagyobb csomagok szállítása gyorsabban és különleges betanítás nélkül.

Hatékonyabb Bérbeadás

Egy vázméret testre szabható szinte mindenkinek, a felszereltség megfelel minden igénynek.

Hatékonyabb Logisztika

Csomagok szállítása a belvárosban, telephelyeken, sport pályákon stb.

Sör szállítás

Florian, belga sörök szállításához, a Tern GSD-t használja, a Shortbed Tray és Transporteur csomagtartókkal felszerelve. Többet tud így szállítani, mint motorral és elég kompakt, hogy elférjen egy kis haszongépjárműben.

Coffee to go

Jim Cregan (Jimmy’s Iced Coffee®) a Tern GSD-t használja, a Shortbed Tray és Transporteur csomagtartókkal, hogy kávét szállítson Angliában.

Kényér egész nap, minden nap

Cedric, a Lutetia pékségtől,a Tern GSD-t használja, Euro rekeszekkel, ami pont passzol a Transporteur csomagtartóba. Nem kell hozzá speciális jogosítvány, így minden alkalmazott használhatja, a dupla akkumulátor kapacitása pedig elég egy egész napi cikázáshoz a városban.

Milyen az Ön álom kerékpárja?

Amennyiben érdekli a kerékpárok üzleti célra való felhasználása, kérem írjon, hogy segíthessünk az ötlet megvalósításában. Akár csak egy biciklire, vagy egy teljes flottára van szüksége, ossza meg velünk elképzeléseit az álom kerékpárról és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük az egyedi igényeket.

Vezeték név

Kereszt név
Kerékpárjainkról bővebben

Pin It on Pinterest

Share This
preloader