Elindult új weboldalunk, mely dizájnban és tartalomban is változott. A cél az volt, hogy a lehető leginformatívabb és felhasználóbarát oldalt készítsük el az összecsukható kerékpárok iránt érdeklődőknek, illetve azoknak, akik még nem is tudják milyen kiemelkedő előnyei vannak ezeknek a bicikliknek.

Sokan még a camping biciklivel azonosítják ezt a kerékpár kategóriát, pedig rengeteget fejlődött az évek során, ami a legjobb választássá teszi a kerékpározók 90%-ának.

Aki ellátogat weboldalunkra, hasznos információkat kaphat az összecsukható kerékpárok előnyeiről, hogy miért kiemelkedő a Tern a folding biciklik között, majd akár felhasználási cél, ár, kerékméret és egyéb szűrök alapján keresheti meg a számára legmegfelelőbb biciklit.

Szintén új kerékpáros blog oldalunk, melyre mostantól érdekes szöveges és videós bejegyzések kerülnek majd fel. Ezekben a blog bejegyzésekben igyekszünk majd az összecsukható biciklikkel kapcsolatban legtöbbet felmerülő kérdésekre választ adni, úgyhogy érdemes lesz követni.

Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról kövess minket Facebookon.