Elindult új weboldalunk, mely dizájnban nem sokat, de tartalomban annál többet változott. A cél az volt, hogy a lehető leginformatívabb és felhasználóbarát oldalt készítsük el az összecsukható kerékpárok iránt érdeklődőknek, illetve azoknak, akik még nem is tudják milyen kiemelkedő előnyei vannak ezeknek a bicikliknek.

Sokan még a camping biciklivel azonosítják ezt a kerékpár kategóriát, pedig rengeteget fejlődött az évek során, ami a legjobb választássá teszi a kerékpározók 90%-ának.

 

Összecsukható kerékpár kereső webshop oldal

Aki ellátogat weboldalunkra, hasznos információkat kaphat az összecsukható kerékpárok előnyeiről, hogy miért kiemelkedő a Tern a folding biciklik között, majd akár felhasználási cél, ár, kerékméret és egyéb szűrök alapján keresheti meg a számára legmegfelelőbb biciklit.

Szintén új kerékpáros blog oldalunk, melyre mostantól érdekes szöveges és videós bejegyzések kerülnek majd fel. Ezekben a blog bejegyzésekben igyekszünk majd az összecsukható biciklikkel kapcsolatban legtöbbet felmerülő kérdésekre választ adni, úgyhogy érdemes lesz követni.

Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról kövess minket Facebookon.

Pin It on Pinterest

Share This
preloader