Tern Vektron

Összecsukható elektromos kerékpár

Tekerd, hajtsd össze, használd ki a kompakt méret előnyeit.

A Vektron az összecsukható elektromos kerékpár kategória legjobbja. Összehajtva elfér a csomagtartóban, felviheted a vonatra és beltéren tárolhatod, pl. az irodában - mivel elfér egy íróasztal alatt. Ezzel a lopás kockázat is kizárva. Az emelkedők és a nagy távolság már nem lesz többé probléma az elektromos rásegítés és a közlekedési eszközök kombinálhatósága miatt.

vektron-s10-osszecsukhato-ebike

Kategóriája legjobbja. 

Számtalan szakértői teszt jelent már meg és a végeredmény mindig ugyanaz: a Tern Vektron a legjobb összecsukható ebike a piacon. Tovább fejlesztett vázzal, Bosch motorral és számtalan kiegészítővel, a Tern Vektron könnyedén csábít át két kerékre az autó használata helyett.

Gurítható.  

Miután összecsuktad, könnyedén guríthatod a Vektront. Az új dizájn ráadásul lehetővé teszi a függőleges parkolást, hogy még könnyben támaszthasd le, majd indulhass tovább.

Jobb tekerni.

Vannak más összecsukható ebike-ok is, de egyik sem nyújt olyan tekerési élményt, mint a Tern Vektron. A Vektron merev, stabil, jól irányítható - még sok csomaggal megpakolva is. Menj el egy próbakörre, hogy érezd a különbséget. 

"Olyan tekerni mint egy álom - egyik összecsukható ebike-hoz sem hasonlítható, amit próbáltam." - Electrek

Messzebbre jutsz. 

Szálj fel a Vektronnal a vonatra, vagy egyéb tömegközlekedsére és nem lesz többé gond a nagy távolság sem (ingázáskor például). Ráadásul jelentősen fel is gyorsíthatod a menetidőt. 

Egy vázméret.

A Vektronnak alacsony átlépésű váza van és pár másodperc alatt -szerszámok nélkül- testreszabható 145-195 cm magassághoz. Így a családon belül is többen használhatják.

Gyerek kompatibilis. 

Ennél még sosem volt nagobb élmény az iskolába menet! A vázba integrált Atlas V Rack™ csomagtartó kompatibilis a Thule Yepp Maxi , illetve Nexxt Maxi gyerekülésekkel, adapter használata nélkül. 

Miért a Vektron?

TN-photo-Vektron_S10-G3-Forest-Grey-vfold-web (1)

Tern Összecsukható Technológia

A szabadalmaztatott Andros állítható kormányszár, Physis 3D lecsukható kormány és OCL+ váz kapcsolódás elképesztően erős, merev, könnyen használható és szervizelhető.

TN-photo-Vektron_S10-G3-motor-web (1)

250 Watt megbízható erő

A Bosch motorral szerelt Vektron 25 km/h-ig repít, finoman működő, halk rásegítéssel.

TN-photo-Vektron_S10-G3-range-anxiety (1)

Nincs "hatótáv para"

A Bosch Powerpack akkumulátorral akár 130 km-es hatótáv is elérhető. A kerékpáron zárral rögzül, hogy ne lehessen lelopni. Kulcssal pedig kivehető, hogy kényelmesen, beltéren tölthesd.

TN-Valo-Side (1)

Sötétben is biztonságban

A Vektron integrált lámpákkal felszerelt elöl és hátul, így látnak Téged és Te is látsz. A lámpákat a Bosch akkumulátor táplálja, szóval sosem kell többé a külön töltéssel bajlódnod. Elöl a tovább fejlesztett Valo Direct lámpa van 30%-al nagyobb teljesítménnyel.

TN-photo-Vektron_S10-G3-brake-web (1)

Kiváló fékerő, nedves időben is

A hidraulikus tárcsafékeivel a Vektron biztonságos tekerést tesz lehetővé. Kiváló fékerő mellett, minimális (egy ujjas)fékezéssel állíthatod meg a bringát akár esőben, hóban, sárban is.

TN-photo-Vektron_S10-G3-rack-web (1)

Erős és merev csomagtartó

Magaddal viheted minden holmidat kényelmesen. A masszív integrált hátsó csomagtartóval -27 kg teherbírású- a Vektron kiválóan irányítható marad, maximális terhelés mellett is. Az Atlas V Rack™ csomagtartó KLICKfix kompatibilis és úgy terveztük, hogy adapter nélkül, egyszerűen használható legyen a Thule Yepp Maxi és Nexxt Maxi gyerekülésekkel.

Válaszd ki a legmegfelelőbb modellt.

vektron-s10-osszecsukhato-ebike

Vektron S10

Bosch Performance

tern-vektron-q9-osszecsukhato-ebike

Vektron Q9

Bosch Active Line Plus

tern-vektron-p7i-elektromos-osszecsukhato-kerekpar

Vektron P7i

Bosch Active Line Plus

tern_care01

10 év garancia.

Személyre szabott tippek. 

Egyedi alkatrész kedvezmények.