Összecsukható Városi Kerékpár

Egy Tern kerékpár kiváló mindennapi közlekedési eszköz, melyet kombinálhatsz az autózással, vagy tömegközlekedéssel. Így nem lesz gond többé a nagy távolság és az emelkedők.

Kompakt méretük miatt könnyedén szállíthatod, bárhová is utazol.

Nincs lopás kockázat! Mivel mindenhova be tudod vinni magaddal.

LINK

A legnépszerűbb, 20 colos kerekű, összecsukható városi kerékpár modellcsaládunk.

Sárvédők, csomagtartók elöl-hátul, agyváltó, agydinamós lámpa, láncvédő, állítható kormánymagasság és rengeteg kiegészítő közül választhatsz, hogy megtaláld a számodra tökéletes kerékpárt.

BYB

30%-al kisebb, mint egy átlagos, 20 colos összecsukható városi kerékpár. A Tern legújabb szabadalmait tartalmazza az összecsukás technológiája.

 

vagy nézz meg róla egy videót!

 

Verge

Prémium felszereltség, alacsony karbantartási igénnyel!

A Verge S8i modell agyváltóval és karbon szíjhajtással van szerelve, hogy tiszta, szinte karbantartás mentes hajtás álljon a rendelkezésedre. Komplett felszereltség, prémium alkatrészekkel, a tökéletes városi és túra kerékpárhoz.

Nézz meg róla egy videót!

Node

Összecsukható városi kerékpár 24 colos kerekekkel.

Ha nem probléma a Link modelleknél picivel nagyobb összecsukott méret, de inkább a nagyobb kerekeket részesíted előnyben bringázás közben, akkor a Node modellcsalád a megfelelő választás számodra.

JOE

26, sőt akár 27,5 colos kerekű összecsukható kerékpárok!

Amennyiben a nagykeres élményt keresed, de mégis a normál kerékpároknál jóval kompaktabb, könnyebben szállítható és tárolható biciklit szeretnél, akkor a JOE modelleket Neked találták ki.